Poznato stanje devojčica povređenih u strašnoj nesreći kod Bačkog Petrovca: Izvlačili ih iz smrskanog vozila!
Hitna pomoć, Foto: Nemanja Nikolić

PREVEZENE U DEČIJU BOLNICU

Poznato stanje devojčica povređenih u strašnoj nesreći kod Bačkog Petrovca: Izvlačili ih iz smrskanog vozila!

Na objavljenim fotografijama sa lica mesta vidi se da se jedan automobil zadnjim točkom zaglavio za ogradu i samo srećnim spletom okolnosti nije sleteo s mosta

Objavljeno: 15:31h

Deca povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Bačkog Petrovca hospitalizovana su u Dečiju bolnicu u Novom Sadu, a prema rečima izvora Kurira, zadobile su teške povrede!

- Tri devojčice uzrasta od 10, 9 i 7 godina odmah nakon nesreće prevezene su u Dečiju bolnicu, s tim da su dve devojčice zadobile teške telesne povrede, a jedna od njih prošla je sa lakšim povredama, međutim, zadržana je u bolnici radi detaljnijih pregleda - kaže izvor Kurira.

Inače, važno je napomenuti da nijedna od devojčica nije u životnoj opasnosti, naglasio je naš izvor, a njihovi roditelji su takođe zadobili povrede i oni su prevezeni u Klinički centar Vojvodina.

Podsećanja radi, do nesreće je došlo na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada, a oba automobila koja su učestvovala u sudaru, smrskana su do neprepoznatljivosti.

Na objavljenim fotografijama sa lica mesta vidi se da se jedan automobil zadnjim točkom zaglavio za ogradu i samo srećnim spletom okolnosti nije sleteo s mosta.

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

(Espreso/ Kurir/ Tatjana Vasiljević/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.